Onze School

Juliana van Stolbergschool

De Juliana van Stolbergschool is een kleurrijke school en hoort bij de stichting CPOV e.o.
( Christelijk Primair Onderwijs Veenendaal en omstreken.)

Onze school heeft twee locaties. Locaties die  samen de Juliana van Stolbergschool zijn, maar ook een eigen gezicht hebben.
De kinderen op onze school hebben vaak een verschillende achtergrond, maar allemaal willen ze leven en leren.  Leven om plezier te hebben met elkaar  en leren om groot te worden en goed te kunnen functioneren in de maatschappij.
De leerkrachten van onze school helpen de kinderen daarbij. Ze stimuleren, begeleiden en onderwijzen de kinderen. En zoals de kinderen leren van hen, leren zij ook van de kinderen.
We vertellen elkaar over onze culturen: hoe we leven, wat we vieren, wat we belangrijk vinden.
Op onze school is ieder belangrijk en komen kinderen tot hun recht.
De basis van het leven en werken met elkaar is ons christelijk geloof.
Er wordt op twee locaties lesgegeven. Op elke locatie zijn de groepen 1 t/m 8.
Aan onze school zijn ongeveer 20 medewerkers werkzaam.

Hoofdgebouw:
Sterke Arm: 4 groepen
Het hoofdgebouw staat in het centrum, Sterke Arm 2a.
Schoolwebsite: www.vanstolbergschoolveenendaal.nl

School Juul: 4 groepen; de school staat in Veenendaal-Zuid, Gerard Terborchstraat 21
Zie voor meer informatie over school Juul op de schoolsite: www.schooljuul.nl

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Maakt u gerust een afspraak.
Mailadres: j.v.stolbergschool@cpov.nl ; telefoon: 0318-513506.

Wij verwelkomen u graag.

Reacties zijn gesloten.